POP UP EVENTS.

Bij een pop-up event kunnen we alles voor je organiseren, van thema, locatie, marketing, aankleding, catering, programmering, promotie, content en sprekers, het is onze dagelijkse werk. Pop-up events worden met grote zorg door ervaren eventmanagers van de grootste financiële events in Nederland georganiseerd en variëren qua, opzet, samenstelling of uitvoering, afhankelijk van wensen en doelstellingen. Lees hier welke verschillende events wij voor jou kunnen realiseren!
01. CONGRES.

Een congres is een grootschalige bijeenkomst rond een bepaald thema. Tijdens een congres worden gedachten over het thema gevormd en ideeën uitgewisseld. Een congres wordt vaak ingeleid door een dagvoorzitter. Bekijk de HypoVak case, dit geeft je een idee van een congres.eren!

02. (THEMA)DAG.

Een eigen themadag, wie wil dat nou niet? Een themadag is goed voor je naamsbekendheid en er kan qua marketing en PR veel aangedaan worden.

03. MASTERCLASS.

Een masterclass is een cursus van één dag die door een deskundige wordt gegeven in een bepaald vakgebied. Een masterclass kan voor klanten of eigen werknemers georganiseerd worden. Daarnaast kan een masterclass op allerlei locaties gehouden worden en kan je hier een unieke ervaring van maken.

04. WEBINAR.

Een webinar is een meetbare live-uitzending via internet waarbij publiek online aanwezig is. Na inschrijving kunnen honderden deelnemers tegelijkertijd het webinar via de pc, tablet of smartphone volgen. Het webinar wordt ondersteund met opties als PowerPoint-slides, live polls en een handige chatfunctie. Leads genereer je met follow-ups.

05. RELATIE EVENEMENTEN.

Relatie evenementen zorgen voor extra binding en daarmee continuïteit. Belangrijk is dat ook deze evenementen altijd een doelstelling hebben. Met welke boodschap moet de bezoeker weggaan? Wat zijn de belangrijkste punten om mee te geven?

06. BRAND EVENTS.

Brand Events zijn een belevenis van jouw merk. Ze zorgen niet alleen voor een positieve brand experience, maar ook voor mond-tot-mondreclame. Door positieve ervaringen aan je merk te koppelen ontvang je in ruil daarvoor mooie verhalen en oprechte aanbevelingen die gedeeld worden op diverse kanalen. Dit doen wij door het creëren van festivals, beurzen of publieksevenementen.

Niets is ons te gek! Neem contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.